Verenigde Staten

Vlag VSDe Verenigde Staten van Amerika zijn een federatie van 50 staten en het District of Columbia. Hieronder de grootste trekpleisters.


Las vegas is beroemd over de hele wereld en wordt door veel Nederlanders bezocht. Las Vegas is een zeer opvallende stad midden in de woestijn in de staat Nevada. Wie vanuit de woestijn met een auto komt aanrijden, ziet de stad al op kilometers afstand door de vele neonverlichting waar de stad bekend om staat. Wie met een vliegtuig aankomst ziet uit het niets een stad verschijnen met ontelbare lichten!

Las Vegas dankt zijn bekendheid met name aan de amusementsindustrie en de vele extravagante hotels, shows en casino’s. Vele beroemde films en series spelen zich af in Las Vegas. En de slogan ‘What happens in Vegas, stays in Vegas’, is natuurlijk niet uit de lucht gevallen. De stad is eigenlijk een bezienswaardigheid op zich, maar natuurlijk zetten wij de afzonderlijke bezienswaardigheden voor je op een rij! Want ook wanneer je niet bent gekomen om te gokken, is er meer dan genoeg te doen.