Vraag visum Turkije vooraf aan

Iedere reiziger naar Turkije is er wel mee bekend hoe het vroeger ging: lange wachtrijen op de luchthaven voor de paspoortcontrole en het het loket voor het visum voor Turkije. En altijd koos u natuurlijk net de rij die het meest langzaam leek te gaan.

Na een vermoeiende vlucht werd men daar niet altijd blij van. Reizigers moesten eerst een visum kopen, dan door de paspoortcontrole, en vervolgens wachten op de bagage. Vaak moest men daarna nog enkele uren in de bus zitten tot het hotel.

Gelukkig is er nu in ieder geval 1 rij op de luchthaven te voorkomen. Door een e-visum Turkije bij Visumland online te kopen. U kunt dus voortaan direct doorlopen naar de paspoortcontrole. Het is wel belangrijk dat het visum is uitgeprint.

Doordat veel reizigers niet meer in de rij moeten staan voor een visum voor Turkije, zijn de rijen bij de paspoortcontrole vaak ook net wat korten nu u gelijk door mag lopen. Zo kan men toch al snel een uur besparen. Daarnaast bespaart u ook geld.

Een e-visum Turkije is namelijk goedkoper dan een visum dat vroeger op de luchthaven kon worden gekocht. Een visum kost bij Visumland namelijk € 21,90. En op de luchthaven kostte dit vroeger € 25,-.

Het kon vroeger ook voorkomen dat het visumloket in de nacht gesloten was. Reizigers die met een nachtvlucht gingen, hadden dan een probleem. Het is heel handig dat u nu online een visum kunt aanvragen.

Vraag uw visum Turkije nu aan bij Visumland. Visumland is betrouwbaar en veilig: Visumland maakt gebruik van een beveiligde verbinding. Uw gegevens zijn dus veilig. Het aanvragen van het e-visum Turkije kan in het Nederlands. En het aanvragen zelf kost nog geen 5 minuten. Betalen kan makkelijk met iDeal. U ontvangt uw visum altijd op dezelfde dag.