Visum informatie Turkije

Jaarlijks gaan er honderdduizenden Nederlanders op vakantie naar Turkije. Vooral de all inclusive formule is populair. Alles is dan inbegrepen, zonder zorgen. Behalve de zorg over het visum. Want wie geen visum heeft, komt Turkije niet in. Het vooraf online kopen van een e-visum hoeft echter niet eens zo lastig te zijn.

Reizigers waren gewend om een visum op de luchthaven aan te schaffen bij aankomst in Turkije. Vanaf november 2014 kunnen toeristen echter alleen nog naar Turkije met een zogenaamd e-visum, een online gekocht visum. Klinkt makkelijk, maar helaas is het moeilijker dan gedacht. Zo kan er alleen met creditcard worden betaald. Handig voor diegenen die een creditcard hebben. Helaas iets minder handig, voor degenen zonder creditcard.

Gelukkig zijn er goede alternatieven. Visumland bijvoorbeeld! Via Visumland kan iedereen een visum voor Turkije aanschaffen. Uw e-visum kost u € 21,90. Geen gekke prijs, want tot voor kort koste een visum aan de grens €25,-. Het aanvraagformulier is gewoon in het Nederlands. Het aangevraagde e-visum wordt dezelfde dag naar u gemaild. Vervolgens kunt u het e-visum uitprinten en bent u verzekerd van een visum. Desgewenst kan Visumland het e-visum ook per post opsturen. Het e-visum kunt u gemakkelijk en veilig betalen met iDeal of Bancontact/Mister Cash.

Een groot deel van de vakantiegangers boekt tegenwoordig online. Daarom is het logisch dat u voortaan ook uw visum online moet regelen in plaats van bij aankomst in Turkije. De rij op de luchthaven is zo ook wat korter. Een leukere start van de vakantie dus.

Koop vooraf uw e-visum voor Turkije bij Visumland. Dan weet u in elk geval zeker dat u in het bezit bent van een Turks e-visum.