Turkije

Vlag TurkijeTurkije is rijk aan toeristische steden. Alanya is een toeristische stad aan de kust van Turkije.


Antalya kan worden ingedeeld in het historische centrum en de nieuwe stad. De streken Lara en Kundu staan vooral bekend om hun grote resorts waar toeristen op basis van een all inclusive formule kunnen verblijven. Antalya staat bovendien bekend om de prachtige golfresorts.


Bodrum is een leuke badplaats in het zuidwesten van Turkije. De stad ligt op een prachtige locatie op een schiereiland en er is veel te doen in zowel de omgeving, als in de stad zelf. Wij hebben maar liefst 14 verschillende bezienswaardigheden voor u geselecteerd. Zo kunt u zich alvast inlezen en bepalen wat u echt niet wilt missen in Bodrum. Dan gaat u goed voorbereid op reis!


Istanbul is, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, niet de hoofdstad van Turkije. Met 14 miljoen inwoners is het echter wel de grootste stad van Turkije. Er is dan ook veel te beleven en er zijn veel bezienswaardigheden op het gebied van cultuur.


Marmaris is een leuke stad in het zuiden van Turkije.


Side is vooral bijzonder vanwege de ligging op een schiereiland. Door het centrum lopend, zie je aan beide kanten zee. Side is een langgerekte plaats aan de Turkse kust tussen Antalya en Alanya.